Betaalmethodes

Bij ons kunt met de volgende methodes betalen (verschilt soms van land tot land). Kiest U gewoon de beste manier voor U:


Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

iDEAL is geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door een webwinkel.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort uw online aankopen met iDEAL betalen!


Voorafbetaling per overschrijving

Schrijf het volledig bedrag over op onze rekening onder vermerk van Uw ordernummer of klantennummer :

: CLP-Trading
: 0637039939
: Commerzbank Nederland

Voor overschrijvingen kunt U ook de volgende gegevens gebruiken:

: NL19COBA0637039939
: SWIFT COBANL2XXXX

Zodra Uw betaling bij ons geboekt is, wordt Uw order direct door ons verzonden.

 

Credit card

De credit card is het wereldwijd het meest gebruikt betaalmiddel en staat vooral bekent om zijn internationale acceptatie .

 

PayPal

De PayPal rekening is een virtuele rekening: de identiteit van de PayPal rekening wordt met een e-mail adres bepaald, er bestaat dus geen eigen rekeningnummer. Met de rekening kunnen betalingen aan derde uitgevoerd en betalingen van derde ontvangen worden. Hier fungeert PayPal als een tussenhandelaar voor het transfer. PayPal heeft niet de functie van een bewindvoerder. Dat wil zeggen er wordt alleen een betalingsafwikkeling overgenomen onafhankelijk van de voltooing van de werkprestatie door de verkoper.

Een elementair voordeel van PayPal – zo als ook van andere micropayment-systemen – is, dat via PayPal voltooide betalingen meteen de te goed geboekt worden bij de betalingsontvanger en daardoor bijvoorbeeld niet de anders gangbare bank looptijden voor een overschrijving ontvallen. De aankoop bij verzendhandel of eBay kan dus heel snel betaald worden. Daarmee wordt de leveringstijd korter, als de verkoper de goederen meteen na ontvangst van de betaling verstuurd.

PayPal-leden moeten zich met de persoonlijke data en rekeninggegevens registreren en de verificatie van de aangegeven data daarna afwachten. Daarvoor doet PayPal een testoverschrijving naar de aangegeven rekening.

Daarna kunnen PayPal-leden geld naar ieder willekeurig e-mail adres in de deelnemende landen sturen. Heeft de eigenaar van het e-mail adres geen PayPal rekening, dan ontvangt hij van PayPal een mail, dat voor dit e-mail adres een betaling aangekomen is. Om over het gezonden bedrag te beschikken, moet de betalingsontvanger bij PayPal geregistreerd zijn of zich als lid registreren.