Goed om te weten - handige informatie over onze wicker meubels van poly rotan

 

UV
Weerbestendig

 

Absoluut
weervast

Kunststofvezels
van lange levensduur

Vuilafstotend

 

Gemakkelijk
schoon te maken

  

Hoge stabiliteit

Roestvast

 

Laag gewicht

 

Belangrijk & informatief

Deze informatie over kwaliteit en voordelen van onze veelvoudige poly rotan modulen bieden U een perfecte basis voor Uw bestelling. Hier ontvangt U belangrijke tips en waardevolle kennis, om precies de passende wicker meubels voor Uw eisen en behoeftes te kunnen kiezen. Of nu als lounge - en wellness meubilair voor binnenshuis of als meubels voor het terras of de tuin buiten: poly rotan wicker past altijd en overal.
 

Data & feiten

Meer product-informatie over ons wicker assortiment vindt U in het overzicht beneden op deze pagina. Als U verder nog vragen heeft, dan kunt U eenvoudig per mail contact opnemen - wij zijn U graag van dienst!

    

 

Kwaliteit & comfort.

Wij besparen U veel tijd bij het opbouwen! Elk meubelstuk wordt door ons al geheel gemonteerd aan U geleverd en is dus meteen klaar voor gebruik. Dit vindt U ook bij de kwaliteit terug: sofas, stoelen en fauteuils moeten niet meer in elkaar gezet worden, want zij zijn al uit één stuk gemaakt. Schroeven, die zouden kunnen los laten of het gevaar bergen, te roesten, zijn er helemaal niet. Het frame resp. onderstel van de meubels is van gepoedercoat aluminium gemaakt - gegarandeerd stabiel, optisch chic en roestvast.

Het in verschillende uitvoeringen verkrijgbare wicker (zie hieronder: plat wicker & rond wicker) is een weervast, afwasbaar en daardoor absoluut onderhoudsvriendelijk materiaal. De iets gestructureerde vlecht kwaliteit met interessante oplossingen voor de afwerking van de randen maken al onze wicker artikelen tot aantrekkelijke meubels met een lange levensduur voor binnen en buiten. Bovendien ziet het UV-bestendige poly rotan er natuurgetrouw uit als traditioneel rotan, maar is veel robuuster. De hoogwaardig afgewerkte en stevige vezels van polyethyleen zijn watervast, aangenaam glad en volledig kleur verzadigd, zodat zij ook bij vaak en langdurig gebruik zonder te veranderen hun natuurlijk mooi uiterlijk bijbehouden. Een verder voordeel: U kunt de wicker elemente gewoon het hele jaar buiten laten staan - moeilijk verplaatsen en een veel plaats eisende opberging zijn helemaal niet nodig.

De comfortabele dikke zitkussens hebben slopen van katoen en polyester. Deze zijn water- en vuilafstotend. Dankzij de verborgen ritsluiting kunnen de slopen, als het nodig zou zijn, gemakkelijk afgenomen en gewassen worden. Als U de tuinmeubels niet gebruikt, adviseren wij de kussens te verwijderen en droog op te ruimen.

 

Plat wicker & rond wicker:

Het verschil tussen onze twee productversies ligt niet in de kwaliteit, maar in het materiaal-design en is dus afhankelijk van Uw persoonlijke voorliefde! De voor alle twee versies genomen kunststof vezels zijn identiek hoogwaardig en duurzaam.

- De plat wicker meubels worden met platte vezels gemaakt, die het product een modern ontwerp geven. Deze exclusieve rotan variant past precies bij het interieur van Uw lounge of voor Uw terras met een individueel aparte sfeer.

- De rond wicker meubels lijken met een echt natuurgetrouw uiterlijk van de ronde poly rotan vezels precies op echt rotan. Maar zij hebben het duidelijk voordeel, watervast en onderhoudsvriendelijk te zijn.

 

 
  Plat wicker
 
  Rond wicker
       

Wicker (kleur verzadigd)

     
Dikte 1,25 mm   3 - 6 mm
UV resistent Ja (> 2000 h)   Ja (> 2000 h)
Samenstelling ca. 75% nieuw / 25% gerecycelt   ca. 85 % nieuw / 15% gerecycelt
Hitte- / vorstbestendig Ja   Ja
       
       

Frame

     
Materiaal Aluminium, gepoedercoat   Aluminium, gepoedercoat
Samenstelling 100% nieuw   100% nieuw
Wanddikte 1,2 mm   1,2 mm
Doorsnede profiel 2 x 2 cm   2 x 2 cm
Lasmethode volledig gelast   volledig gelast
       

Kussen

     
Slopen Polyester/Katoen   Polyester/Katoen
Afneembaar (voor de wasmachine) Ja   Ja
Materiaal vulling kussen Schuimplatic   Schuimplatic
Gewicht 25kg/m3   28kg/m3
Waterafstotend Ja   Ja